[Informatie] Facties

Ga naar beneden

[Informatie] Facties

Bericht van Evangeline op zo 11 mei 2014 - 17:23

[FACTIES]

De maatschappij heeft zich opgedeeld in vijf facties, elk een belangrijke eigenschap vertegenwoordigend. Hier vind je alle facties op een rijtje om je hopelijk genoeg informatie te verschaffen.
_____________________________________

"Truth makes us transparent. Truth makes us strong. Truth makes us inextricable,"
is waar de leden van deze factie in geloven. Candor is gevormd door diegenen die de schuld op misleiding en bedrog afschoven, diegenen die geloofde dat leugens de grote fout in de menselijke aard waren die de teisterende oorlog veroorzaakten. Zij geloven in het principe dat eerlijk- en openheid naar een betere en vreedzamere maatschappij zou leiden.
Kleding: Zwart en wit
Typerend: Eerlijk, open, betrouwbaar, in staat om leugens te detecteren aan lichaamstaal en gedrag.
Materie tijdens De Kiesceremonie: Glas
Leider: -


"You must no longer think cruel thoughts. Cruel thoughts lead to cruel words, and hurt you as much as they hurt their target,"
is een stuk uit het manifest van Amity, de enige factie gebaseerd op rust, vergeving, vertrouwen en zelfvoorziening. Amity is een factie gevormd door diegenen die de schuld voor de vreselijke oorlog afschuiven voor het feit dat er te veel strijdlust in onze aard zit. Zij die geloven dat de maatschappij er beter op zal worden als we allemaal in vrede kunnen leven.
Kleding: Rood en geel
Typerend: Ze houden van muziek, kunst, spelletjes en plezier en hun begroeting bestaat uit een omhelzing.
Materie tijdens De Kiesceremonie: Aarde
Leider: -


"Intelligence is a gift, not a right. It must not be wielded not as a weapon but as a tool for the betterment of others,"
is voor de leden van deze factie een erg belangrijke zin. Erudite is opgericht door diegenen die onwetendheid en gebrek aan kennis zagen als een oorzaak voor de oorlog. Zij die geloven dat de maatschappij sterker kan leunen op kennis dan op al het andere.
Kleding: Blauw. De meeste dragen brillen, ongeacht hoe perfect hun zicht ook mag zijn.
Typerend: Het gespreksonderwerp luidt meestal boeken of kranten, ze verkeren in constante streven naar kennis, waar hun nieuwsgierigheid hen naar drijft te zoeken.
Materie tijdens De Kiesceremonie: Water
Leider:-


"Cowardice is to blame for the world’s injustices. Peace is hard-won, and sometimes it is necessary to fight for peace."
De eerste zin van het manifest wordt ten volle nagestreefd. Deze factie vertegenwoordigd moed, lef en onverschrokkenheid. Het werd gevormd door degenen die angst en lafheid als de hoofdoorzaak van alle problemen waar de stad zich doorheen heeft moeten slaan zagen. Aspiranten in Dauntless worden opgeleid om angstloos en impulsief door het leven te gaan.
Kleding: Zwart. De meesten zitten onder de piercings, tatoeages en hebben onnatuurlijke haarkleuren.
Typerend: Moedig, vecht en fysieke vaardigheden. Ze weten een geweer te hanteren en hebben een voorkeur voor huivering en actie.
Materie tijdens De Kiesceremonie: Kolen
Leider: -


"Therefore I choose to turn away from my reflection, to rely not on myself, ut on my brothers and sisters, to project always outward until I disappear,"
is de drijfveer van de leden in Abnegation. Deze werd gevormd door degenen die naar egoïsme als fout in de menselijke aard wezen. Zij geloven in onbaatzuchtige handelingen en het bereiken van vrede door middel van egoïsme af te schaffen. Door dit te doen, willen ze zichzelf helemaal vergeten en alleen anderen dienen.
Kleding: Grijs. Het haar is vaak opgestoken en het enige toegestane sieraad is een horloge.
Typerend: Stil, onopvallend, buigen hun hoofden uit respect tijdens een begroeting.
Materie tijdens De Kiesceremonie: Grijze stenen
Leider: -
_____________________________________
De facties hebben zich elk gevestigd in de stad, dit is hoe het is verdeeld;
MAP:

_____________________________________
Twijfel je nog steeds?
Take the test!:

Met vriendelijke Groeten,
Het Team.

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum