No more tears, no more fears [Open for every Dauntless]

Ga naar beneden

No more tears, no more fears [Open for every Dauntless]

Bericht van Nikita op za 17 mei 2014 - 11:19

De post is zo kort omdat het een beginpost is, die zijn altijd minder lang dan mijn gewone posts ^^

'Niet zo, Nikki,' fluistert Esther - mijn vriendin en mede-oorlogsplanner in mijn oor Ze is slechts zestien jaar oud, maar ze is verdomd goed in haar vak.
Dat vind ik van mezelf ook, maar dat is iets anders. We moeten aanvalsplannen verzinnen voor op elke factie en dat is niet zo simpel. Je moet elke factie bij hun zwakke punten kunnen raken. En Eruditie is verdomd moeilijk. 'Ik bedoel: Jij doet wat je wilt, maar het zou geen slimmer plan zijn om hen juist te pakken op hun slimheid dan ze te omzeilen?'
'Wat stel je dan voor?'
'Nou, jij probeert dus langs de nooduitgang naar binnen te gaan, moest de dag dat we moeten aanvallen ooit komen. Die wordt niet bewaakt, daar heb je gelijk in, omdat dat gewoon niet logisch is. Maar wat is de andere zwakke plek van Eruditie? Dat weet je zelf heel goed. Je hebt er nota bene zelf nog gezeten.' Ik zucht.
'Ze dénken dat ze logisch denken, maar dat doen ze niet. Ze denken heel onlogisch, omdat onlogisch denken voor de andere facties normaal is. Ze zijn niet zo intelligent als hen. Daarom is het feit dat ze onlogisch denken, logisch.'
'Inderdaad, dus als wij nu net zo logisch denken, zijn we ze te slim af.' Ik zucht, alweer.
'Oké, maar dat doe ik straks. Ik neem nu even pauze.' Esther glimlacht.
De Kolk is niet zo ver lopen, het zijn maar twee gangen en dan ben ik er. Zoals gewoonlijk, staat die weer vol. Vol van de mensen die erom staan te trippelen iets kick-ass te doen.
'Als er iemand zin heeft om iets kickend te doen: Volg me!'
avatar
Nikita
Leider Dauntless

Aantal berichten : 128

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Erudite
Gekozen factie: Dauntless
Partner: There's no way love can take a place in my heart. Not with you in my life.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: No more tears, no more fears [Open for every Dauntless]

Bericht van Scarlet op wo 21 mei 2014 - 19:38

Ik keek rond. De Kolk was aardig druk. Mensen daagden elkaar uit en legden weddenschapjes af, zoals altijd. Ik zuchtte, ik was altijd al slecht in weddenschappen geweest. Ik had een tijd getwijfeld of dit mijn plek was. Ik had waarschijnlijk ook in Candor gepast, maar dit was gewoon waar ik hoorde, ondanks wat ik hier heb meegemaakt. Een verdrietig gevoel kwam naar boven en ging niet meer weg. Ik zocht afleiding door om me heen te kijken of verder te tekenen in het schriftje wat in mijn handen lag, maar het vervelende gevoel bleef. Ik beet op mijn lip, en ging verder met tekenen. De tekening werd alsmaar verdrietiger en dat was niet mijn bedoeling geweest. Zuchtend legde ik het schrift naast me neer en dacht aan de kiesceremonie die binnenkort zal komen. Ik verheugde me er erg op. Ik was benieuwd wie weg ging en wie bleef. Maar ik zal zeker blijven.
Iemands geroep schudde me weg van mijn gedachtes. 'Als er iemand zin heeft om iets kickend te doen: Volg me!' Hoorde ik achter me. Ik legde mijn schriftje snel tussen de rotswanden waar een kleine spleet tussen zat en liep vervolgens achter het meisje aan die had geroepen. Snel rende ik er heen. Ik had zin om nog wat leuks te doen. ''Wat is het plan?'' Vroeg ik nieuwsgierig.

_______________
avatar
Scarlet

Aantal berichten : 22

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Dauntless
Gekozen factie: Dauntless
Partner: With all the blood I lost with you, it drowns the love I thought I knew.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum