Samuel Roux

Ga naar beneden

Samuel Roux

Bericht van Sam op za 17 mei 2014 - 11:52

SAMUEL JAMES ROUX

"Drunk on the idea that love, only love can heal our brokenness."


ALGEMEEN
naam
      Sam Roux

leeftijd
     24

oorspronkelijke factie
      Erudite

gekozen factie
     Dauntless


KARAKTER
quiet
     Sam is zeker geen drukte maker. Om eerlijk te zijn valt hij voor de meeste mensen niet eens op. Gelukkig wilt hij dat ook helemaal niet want echt een gesprek met hem aangaan hoef je niet te doen. Meestal gaat Sam proberen er onder uit te komen omdat hij het niet prettig vind om met mensen te praten. Als hij met iemand wilt praten komt hij vanzelf wel naar iemand toe. Al zou dat niet zo heel snel gebeuren.

smart
     Sam is een hele slimme jongen. Dat moet ook wel als je hele familie uit Erudite komt. Computers zijn de beste vriend van Sam en hij heeft een perfect geheugen om dingen te onthouden. Hij is heel goed met kaarten onthouden en technieken. Maar codes op computer uitvinden is hij nog echt het beste in.

Daarbij is Sam heel erg goed met wapens. Hij bouwt graag zijn eigen wapens om sterker te zijn dan anderen. Maar dat niet alleen. Sam is een echte vechter, hij kan bijna elk wapen hanteren als het om pistolen of geweren gaat.

brave
     Of Sam ook echt moedig is, is voor veel mensen nog een twijfel geval. Sommige vinden hem een moedig persoon omdat hij eigenwijs is en altijd zijn eigen plan trekt. Andere vinden het gewoon stom van hem. Sam is zeker een moedig persoon in zijn eigen ogen, vooral omdat hij geen enkele gevoelens toon naar andere mensen en dus snel beslissingen kan maken in moeilijke situaties. Hij heeft zeker wel wat moedige dingen in zijn leven gedaan. Zoals in koel bloedde zijn eigen arm er afhakken.

metal
     Sam heeft piercings als versiering iets wat letterlijk genomen door zijn eigen linker arm te vervangen met een metalen arm. Sam heeft jaren lang gewerkt aan een project waarbij hij een arm heeft ontwikkeld die werkt via hersensignalen. Een arm die praktisch onverwoestbaar is. Het is nog al een raadsel hoe Sam die arm heeft gemonteerd op zijn eigen lichaam, want elk normaal mens zou moeten hebben dood gebloed of minstens in paniek zijn geraakt nadat hij zijn eigen arm er af zou hakken. Sam is het gelukt om zijn nieuwe metalen arm te monteren.


HISTORY
     Sam had een prima jeugd, oorlogjes spelen met zijn vriendjes en gewoon ouders die hem straf gaven wanneer het nodig was. Sam had geen enkel benut van wat er in de buiten wereld afspeelde en waar hij later allemaal in terecht zou komen. Totdat hij op een dag een kooltje vond op straat. Hij was nog maar elf jaar oud, nog lang niet oud genoeg om te kiezen. Maar het kooltje was heilig voor Sam. Niemand die het mocht aanraken en niemand die er maar bij in de buurt kon komen. Hij wilde vast besloten bij Dauntless. Maar zijn ouders dachten daar wel anders over. Hij hoorde nou eenmaal bij Erudite net zoals de rest van zijn familie. En er was ook geen twijfel over bij zijn familie dat hij daar niet zou komen. Hij had de hersenen van een Erudite, werkte met computers alsof ze zijn beste vrienden waren en werkte al sinds zijn tiende aan een zeer geheim project in zijn kamer. Een metalen arm die werkte op hersensignalen en praktisch onverwoestbaar is. Hij vond het geweldig dat hij het kon maken. Dat hij het kon gebruiken als het af zou zijn. Maar dat zou nog heel lang duren.

     In tussen tijd was zijn familie hem klaar aan het maken voor de Factie. Maar Sam was met hele andere dingen bezig. Brak 's nachts uit huis om over straat te zwerven en mensen te zoeken uit de Dauntless factie. Hij wist dat hij nooit letterlijk een van hun zou worden. Al die piercings en haar kleuren waren niets voor hem. Maar die wapens, die moedige mensen hadden wapens dat hij elk van die wapens in elkaar en uit elkaar wilde halen. En dat deed hij ook. Hij begon te werken aan wapens, steeds sterkere geweren en pistolen. Begon er mee leren om te gaan en eigenlijk was hij ontzettend goed met die wapens.
     Doordat Sam steeds meer gericht was bij de Dauntless te komen bleven zijn vrienden meer weg. Hij sprak geen van die mensen meer omdat hij alleen nog maar op zijn kamer zat. Zijn familie maakte zich ongerust omdat ze zagen dat hij steeds meer geïnteresseerd raakte in de Dauntless. En toen was het de dag dat hij mocht kiezen. Of eerlijk gezegd dat er voor hem gekozen werd.

     Zijn familie was duidelijk tegen hem geweest. Factieloos door het leven of voor Erudite kiezen. Maar Sam stond er tegen op. Hij maakte zijn familie duidelijk dat zij hem altijd vertelt hadden dat hij voor zijn eigen keuzes op moest komen. Dat hij misschien de wereld kon veranderen door slim na te denken en dat hij vandaan misschien een stapje zou nemen om die wereld te veranderen. Hij zou bij Dauntless gaan om te laten zien dat zijn hersenen en zijn fysieke kracht een nieuwe wereld konden maken.
     Hij stond op voor zijn keuzen zoals zijn ouders hem geleerd hadden en misschien was dat het moedigste wat hij ooit in zijn leven had gedaan. Maar daar hield het niet op voor hem. Hij wilde steeds beter en beter worden. Zijn snakkende gevoel naar meer en beter zou hem ooit nog factieloos kunnen maken. Maar daar dacht hij niet over na. Sam had eindelijk zijn arm af toen hij 21 was. Hij werkte precies zoals het hoorde te gaan. Maar hij had niemand om het op uit te testen, maar er was ook niemand die goed genoeg was om die arm op uit te testen. Dus besloot Sam zijn eigen arm er af te haken en de metalen arm er op te monteren.

     En zo gebeurde het. Sam hield een houtje tussen zijn tanden om de pijn te kunnen verzachten door er op te bijten. Haalde zijn eigen arm van zijn romp en wist de metalen arm te monteren op zijn lichaam. Daarna is hij flauwgevallen door het bloed verlies en vier dagen later werd hij wakker op dezelfde plek waar hij was begonnen. Hij had het overleefd en zijn arm werkte precies zoals het hoorde te werken. Hij werkte het netjes af zodat de littekens rond zijn schouder mee zouden vallen en begon zijn leven te leren leven met zijn metalen arm.


_______________

'It's forbidden that's what I like of you'

avatar
Sam

Aantal berichten : 23

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Erudite
Gekozen factie: Dauntless
Partner: Drunk on the idea that love, only love will heal our brokenness

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Samuel Roux

Bericht van Evangeline op za 17 mei 2014 - 14:13

Goedgekeurd
Het ziet er prachtig uit, veel plezier met RPG'en!

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum