Valerie Charlotte French

Ga naar beneden

Valerie Charlotte French

Bericht van Valerie op zo 18 mei 2014 - 13:55"I felt I lived most of my life dived in two states of either fear and love,"

I N F O R M A T I E
Voornamen: Valerie Charlotte
Achternaam: French
Roepnaam: Valerie
Leeftijd: 25
Verjaardag: 17 september
Factie van herkomst: Dauntless
Gekozen factie: Candor
Partner: -
Naam ouders: Henrietta French, -
Broers/zussen: Rita French (Halfzus), Rebecca French (Halfzus), Len French (Halfbroer)

V E R L E D E N: Vierentwintig jaren geleden werd door Henrietta French en de zoveelste onbekende man met wie ze in bed dook haar eerste dochter verwekt. Ze heeft haar vader nooit gekend, ook al weet ze zeker dat hij Dauntless is. Haar broers en zussen zijn allemaal van andere mannen, een fase van haar moeder die binnen een paar weken met knallende ruzie weer beëindigd werd. Haar moeder was achttien toen Valerie geboren werd in Dauntless.
Over haar jeugd kan ze zeker niet klagen. Ze vond het geweldig om langs de smalle bruggetjes en grote hoogtes van het hoofdkwartier te rennen, maar ruziemaken kon ze ook als de beste. Ze was een van de snelste en wist een tegenstander op slimme manieren te benaderen.
Haar leven liep perfect, totdat haar Aptitude Test haar vertelde dat ze niet geschikt was voor een factie, maar drie. Dauntless, Erudite en Candor. Ze vond het vreselijk om tegen haar moeder te verzwijgen dat ze Afwijkend was, en het duurde tot de laatste seconden voordat ze geroepen werd haar bloed aan een factie te geven voordat ze een besluit heeft kunnen maken. Haar hart lag bij Dauntless, maar omdat ze haar moeder niet meer onder ogen kon komen na alle geheimen die ze voor haar heeft moeten verbergen en alle geheimen die haar moeder voor haar had koos ze voor Candor; de factie waarin ze nooit meer dingen zou hoeven verzwijgen.
Haar inwijding was moeilijk, en hoewel ze als een van de besten onder de laatste beproeving uitkwam waarbij ze haar leven aan ieder lid van de factie bloot moest geven, was er altijd dat ene geheim wat ze nooit met iemand zou kunnen delen. Het feit dat ze afwijkend was, zou haar leven in gevaar kunnen brengen. Ze had alles over voor haar factie, maar dit offer was te groot.
Langzaam begon ze om haar leugen heen te leven, en werd het draaglijker. Zo klom ze steeds hoger in aanzien binnen haar factie. Mensen respecteerde hoe ontzettend gedreven en eerlijk ze was, en Valerie deed veel goede dingen voor haar factie. Zo kroop ze steeds verder omhoog, om uiteindelijk zelfs Leider te worden.
Hoewel ze haar functie in volle passie naleeft, zijn er enkelen die hun mening over haar positie niet onder stoelen of banken schuiven, en azen ze op haar plaats.
Valerie is echter een sterke vrouw, die zich niet zo snel uit balans zal laten brengen.

U I T E R L I J K
Haarkleur: Kastanjebruin
Oogkleur: Groen/blauw
Lichaamsbouw: Heel lang is Valerie niet, maar klein is niet het juiste woord om haar te omschrijven. Ze is slank opgebouwd, maar heeft haar rondingen op de juiste plaats. Sinds ze van factie veranderd is, is haar spiermassa flink afgezwakt, maar ze is in Candor nog steeds een van de sterkste vrouwen.
Tatoeages: Het enige aandenken aan haar oude factie, zijn twee kleine tatoeages die ze ooit in een impuls heeft laten zetten. Haar linkerhand word gesierd door de tekst 'paradise', een nostalgie aan haar prachtige jeugd, en haar rechterhand draagt; 'Trust no one', wat een tikje ironisch is gezien haar huidige factie.
Spoiler:

Piercings: Haar oren staan dubbel gepiercet, en ook haar neus heeft vroeger die glorie gekend. Inmiddels draagt ze deze sieraden niet meer.

P O S I T I E V E  E I G E N S C H A P P E N:
Oog voor detail
fysiek erg sterk
Georganiseerd

: N E G A T I E V E  E I G E N S C H A P P E N:
Roekeloos
Onbegripvol
Agressief


Laatst aangepast door Valerie op ma 14 jul 2014 - 10:11; in totaal 1 keer bewerkt

_______________
avatar
Valerie
Leider Candor

Aantal berichten : 258

Paspoort
Oorspronkelijke factie: [D]auntless
Gekozen factie: [C]andor
Partner: [T]here is no remedy for memory and your face is like a melody; it won't leave my head.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Valerie Charlotte French

Bericht van Evangeline op zo 18 mei 2014 - 15:52

Goedgekeurd
Perfect, veel plezier in het RPG'en gewenst!

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum