Louise Morris

Ga naar beneden

Louise Morris

Bericht van Lou op do 22 mei 2014 - 16:32

LOU MORRIS
”Some infinities are bigger than other infinities."

I N F O R M A T I E
Voornamen: Louise
Achternaam: Morris
Roepnaam: Lou

Leeftijd: 16
Verjaardag: 29-10
Factie van herkomst: Dauntless
Gekozen factie: Dauntless

Partner: /
Naam ouders: Steve & June Morris
Broers/zussen: Jake Morris †

V E R L E D E N

Lou’s jeugd was vrij ongecompliceerd. Ze groeide op in Dauntless en leek ook echt een typisch onverschrokken kindje. Het soort waar de dapperheid in de genen zat. Toen ze ouder werd kwam er echter meer behoefte aan kennis. Ze verstopte het echter altijd een beetje, niemand van haar vrienden leek dit namelijk te hebben. Op rustige momenten pakte ze er een boek uit, ging ze op zoek naar die kennis die ze kon verkrijgen, maar als er iemand op haar deur klopte verdwenen de boeken weer meteen. Ze schaamde zich er namelijk voor, lezen werd gezien als saai en ze wou allesbehalve saai zijn.

Op die manier groeide ze een beetje op. De eerste keer dat ze met haar vrienden stiekem op een schietschijf gingen schieten en Lou zonder twijfel een geweer schietklaar maakte, keken haar vrienden het vol bewondering toe. Wat ze niet wisten was dat al die kennis uit een boek kwam. “Je bent een geboren Onverschrokkene!” Was iets wat ze toen te horen kreeg en het was goed voor haar ego, dat soort dingen zorgden ervoor dat ze zich zekerder voelde.

Op de leeftijd van zestien kwam de dag van de kiesceremonie steeds dichter bij, en ze ook de dag van de test. Zenuwachtig was ze niet, maar toen ze eenmaal haar resultaat te horen kreeg kwam het als een schok. Echt Dauntless was ze niet, ze was Afwijkend. Dauntless en Eruditie, dat was het verdict. Achteraf gezien had ze geluk dat het normaal was dat iemand uit Abnegation de test afnam. Ze werd verteld haar resultaten niet te delen, met niemand niet. Ze werd aangeraden om Onverschrokkenheid te kiezen. Ondanks dat het een gevaarlijke factie was voor een Afwijkende, maar het was het meest logische voor haar, waardoor ze minder in de gaten gehouden zou worden.

Ze deed het goed tijdens de initiatie en niemand leek haar geheim door te hebben, maar ze waren nog niet voorbij het fysieke deel en Lou had geen flauw idee dat het mentale deel, het gevaarlijkste was. De avond dat deel 1, fysieke vaardigheden, was afgelopen, kwam haar broer met haar praten. Hij zat met iets, ze zag het meteen toen hij de kamer kwam binnenlopen. “Ik wil praten over de testresultaten.” had hij gezegd. En ze hadden gepraat, hij vooral had gepraat. Hij vertelde over zijn testresultaten die afweken, dat hij naast Dauntless ook Abnegation scoorde, dat tweede echter in lichte mate. Hij wist dat het gevaarlijk was om erover te praten, een zekere vertrouwenspersoon had hem verteld wat hij moest doen, maar naar zijn eerste advies had hij niet geluisterd. Hij mocht het aan niemand vertellen, en dat hij het aan Lou vertelde werd zijn einde. Lou was namelijk niet de enigste die het gehoord had. Hun leider had het ook gehoord, en de volgende ochtend werd Jake’s lichaam gevonden in het klotsende water van de Kloof. Het duurde nog geen dag of Lou zelf was fractieloos. Hetzelfde lot als haar broer wou ze niet ondergaan, waardoor ze stopte met de initiatie. Haar excuus hiervoor was de dood van haar broer, en dat ze het niet aan zou kunnen.

P O S I T I E V E  E I G E N S C H A P P E N

> Doortastend

> Avontuurlijk

> Alert


: N E G A T I E V E  E I G E N S C H A P P E N

> Gesloten

> Onrustig

> Onvoorzichtig

Ondanks dat Lou over deze karaktereigenschappen bezit, lijkt ze heel anders over te komen. Ze gedraagt zich eerder als een zwak, makkelijk te manipuleren en verlegen persoon. Dit gebruikt ze om zich te verdedigen.


LOU MORRIS
”Yours was just too small."

_______________
avatar
Lou

Aantal berichten : 20

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Dauntless
Gekozen factie: Dauntless -> Factieloos
Partner:

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Louise Morris

Bericht van Evangeline op vr 23 mei 2014 - 13:13

Goedgekeurd
Ziet er goed uit Eindelijk een Factieloos karakter x) Veel plezier in de RPG!

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum