Evangeline Carter

Ga naar beneden

Evangeline Carter

Bericht van Evangeline op zo 15 jun 2014 - 16:57


[G] E N E R A L
∞Voornamen: Evangeline
[Ee-vean-juh-lihn]
Betekenis: 'Als een engel'
∞Achternaam: Carter
∞Roepnaam: Evangeline
∞Bijnaam: Eve, Eva, Angeline

∞Leeftijd: 16
∞Verjaardag: November 3th
∞Sterrenbeeld: ♏
∞Factie van herkomst: Amity
∞Gekozen factie: x

∞Partner: x
∞Naam ouders: Margeret 'Mary' Carter, Beckham 'Beck' Carter
∞Broers/zussen: Ellenora 'Ella' Carter, Thomas 'Tom' Carter

[H] I S T O R Y:
∞Kindertijd:
Evangeline werd geboren in de factie Amity tijdens een hectische herfststorm, die medische hulp bij haar geboorte ontzegde. Het was een erg zware bevalling en op het meest kritische moment, brak de zon door en zagen haar ouders een vlinder voorbij het raam fladderen. Nog geen seconden later arriveerde de dokters en hielpen ze hen Evangeline veilig ter wereld te brengen. Vanaf het moment dat haar ouders op haar verjaardag herinneringen over haar geboorte ophaalde en zij oud genoeg was die te onthouden, is ze gefascineerd geweest door vlinders.
Amity paste Evangeline als een tweede huid, en al snel ontwikkelde ze sterke muzikale vaardigheden en leerde ze van het leven te genieten door voor iedereen aardig te zijn al voordat ze haar eerste stapjes zette. Echter toen ze naar school ging, merkte ze dat rekenen haar makkelijker aangeleerd werd dan een klapspelletje wat haar factieleden tijdens de pauzes deden. Stiekem maakte ze extra opdrachten uit haar schoolboeken, gretig naar informatie. Ze hield haar intelligentie voor zichzelf en haalde soms zelfs met opzet lagere cijfers dan dat ze eigenlijk zou kunnen halen. Ze werd een kind van zeven met meer zorgen dan gezond voor haar was, en op een dag werd ze ernstig ziek. Artsen konden niets anders concluderen dan longontsteking, maar daarvoor hield het op een gegeven moment te lang stand. Ze vermagerde sterk en werd er doodongelukkig van dat ze niet naar school kon gaan of zelfs geen muziek kon maken. Pas toen ze negen was, werd ze eindelijk gediagnosticeerd met een chronische ademhalingsziekte, iets waar ze niet over zou gaan maar wel onderdrukt kon worden.
∞Adolescentie:
Pas tegen de tijd dat Evangeline dertien was, kreeg Evangeline vrede met haar ziekte en leerde ze er vrijwel alles mee te doen, alleen in mindere maten. Het werd onderdeel van haar leven, dat weer op het rechte pad gekomen was. Op school was ze binnen twee maanden weer bij met alles wat ze gemist had, wat haar ouders verbaasde. Ze besloot niet meer te verstoppen wie ze was, maar wel te bewijzen dat ze tot Amity behoorde. Voor even hield het alles bij elkaar.
Het volgende probleem dat zich voordeed in het leven van Evangeline Carter, was de steeds dichter naderende Kiesceremonie. Tot op heden twijfelt ze tussen Amity, haar thuis, dat haar leerde dat er overal optimisme te vinden is zelfs als het niet meezit, en Erudite, een nieuwe ervaring die haar alle informatie zou kunnen verschaffen waarnaar ze zo hunkert.

[E] I G E N S C H A P P E N
∞Introvert [Haar ziekte heeft haar geslotener en voorzichtiger gemaakt, maar niet minder sociaal]
∞Bedenkelijk [Zo overweegt alle opties tegen elkaar af voordat ze in staat is een beslissing te maken]
∞Aangepast [Ze kijkt eerst liever een tijdje de kat uit de boom voordat ze weet hoe ze zich in een groep moet voegen]
∞Beschermend [Ze heft het in haar karakter zitten om zoveel mogelijk mensen te helpen en is erg beschermend naar anderen]

[V] A A R D I G H E D E N
∞Oog voor detail
∞Intelligent
∞Muzikaal
∞Doorzettingsvermogen
∞Sterk
∞Snel aanpassen aan een situatie

[R] E L A T I E S
Vijanden
Kennis
Vrienden
Goede vrienden
Crush
Geliefde
Gemengde gevoelens

Finn
Eden
Juliet

[T] O P I C S
*Topic loopt
*Topic afgesloten

*Smiling hurts my face Eden
*Today would be a great day to not be Amity Open
*Up at dawn Juliet
*Curiosity is not a sin Finn

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum