[RPG] We Write Sins Not Tragedies

Ga naar beneden

[RPG] We Write Sins Not Tragedies

Bericht van Sam op ma 16 jun 2014 - 18:33

We create a new world, with a new network

5 jaar geleden heeft de Overheid van Chicago een nieuw Netwerk gebouwd, genaamd ctOS. ctOs was het veiligste Netwerk dat de Overheid heeft kunnen maken en niemand kon het Hacken. de Overheid verzekerde de mensen er van dat alle informatie die zij in het Netwerk opsloegen veilig daar zou zijn.

Dedsec dacht daar anders over. DedSec is een Hacker waarvan niemand de echte naam kent of ook maar uiterlijk kent. DedSec heeft een programma ontwikkeld waarmee hij in het ctOS netwerk kon dringen. Hij wilde het laten zien aan de mensen, ze waarschuwen dat ze veiliger om moesten gaan met informatie die ze via internet met elkaar deelde. Maar de Overheid zag DedSec als een bedreiging en als een schurk die mensen hun bankrekeningen leeg haalde.

DedSec heeft het programma zo ontwikkeld dat hij met een simpele telefoon de hele stad kon hacken. Denk maar aan Beveiligingscamera's, bruggen, stoplichten, garagedeuren en ga zo maar door. Maar ook kon hij iedereen hacken die bij hem in de buurt op hun telefoon was. Daarmee kon hij sms berichten mee lezen en gesprekken afluisteren. Hij werd een groter gevaar voor de Overheid omdat DedSec alle informatie van iedereen kon zien. Hij werd een van de meest gezochten mensen. Maar DedSec was slim, hij zocht mensen uit waar hij een telefoon aan gaf met diezelfde software. DedSec werd geen persoon meer maar een groep. Een groep van Hackers die steeds groter word en steeds minder te controleren valt.

Sommige hackers hebben slechte bedoelingen met het programma andere hackers willen juist mensen helpen door criminaliteit op te sporen. Maar de Overheid wilt geen onderscheid maken. Zij hebben een oorlog verklaard aan DedSec. Alleen zijn de wapens in deze oorlog iets anders. Het ctOS Netwerk is namelijk het wapen in dit gevecht.

Naam: We Write Sins Not Tragedies
Onderwerp: Watch Dogs, Hacken
Soort: RPG
Link: http://wwsnt.jcink.net/index.php?act=idx
ctOS is the new safe network of all time
robb stark

_______________

'It's forbidden that's what I like of you'

avatar
Sam

Aantal berichten : 23

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Erudite
Gekozen factie: Dauntless
Partner: Drunk on the idea that love, only love will heal our brokenness

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum