{Event} Indeling

Ga naar beneden

{Event} Indeling

Bericht van Evangeline op ma 7 jul 2014 - 11:27
Nu genoeg leden zich voor de zowel de persoonlijkheidstest als Kiesceremonie hebben aangemeld, heb ik een indeling gemaakt. Hieronder vind je deze, en informatie over hoe je posts en topics eruit komen te zien tijdens dit evenement.
Divergent Font


x. Indeling


x.LeerlingBegeleider
EdenNikita
EvangelineFinn
BreaValerie
ScarlettNikita
ElizabethFinn
JulietValeriex. Topic
Om te zorgen dat de persoonlijkheidstesten soepel verlopen, zijn er een aantal regels, waaraan je geacht wordt je te houden, en richtlijnen, die je helpen bij het schrijven van het topic, opgesteld.
-Richtlijnen en regels:
De begeleider opent een topic, op de daarvoor aangewezen locatie -onder 'De school'- met de naam van zijn of haar leerling daarin duidelijk aangegeven. Je mag het topic zo lang maken als je zelf wilt, maar er mag verder niemand het topic binnenkomen. Het is alleen bedoeld voor een duo. Je mag er natuurlijk een beetje vanaf wijken, maar wat er per se in moet komen, is dit;
Post 1, B; Alles klaarmaken voor het afnemen van de test, naam leerling omroepen.
Post 2, L; Wachten in de gang met andere factieleden, binnen komen als je naam wordt geroepen.
Post 3, B; Het serum toedienen
Post 4, L; Laat je karakter alle situaties passeren, uitvoerig beschrijven hoe hij/zij hierop reageert.
Post 5, B; Incasseren van de reactie van de leerling, de uitslag berekenen en die hem/haar geven zodra deze bijkomt.
Een belangrijke regel is, dat je niet mag schrijven bij de Kiesceremonie voordat je dit topic hebt afgerond. Je karakter kan de uitslag van de test met niemand delen.

Divergent Font

x. Indeling
x.LeerlingenAanwezigen
EdenNikita
EvangelineValerie
Brea
Scarlett
Elizabeth
Juliet

Vanzelfsprekend moet er nog een Woordvoerder gekozen worden. Je kunt een reactie achterlaten met wie van de aanwezigen dit moet worden, en waarom.

x. Topic
De gehele Kiesceremonie zal bestaan uit slechts één topic. Dit om voor iedereen overzichtelijk te houden wie wat gekozen heeft. Om dit alles soepel te laten verlopen, zijn er een aantal regels en richtlijnen opgesteld.
x. Regels en richtlijnen
Er wordt een topic aangemaakt door de Woordvoerder in de daarvoor aangewezen locatie -'De Kiesceremonie'- waarin iedereen een keer mag posten om zijn of haar keuze te maken. De volgende indeling is gemaakt om een idee te creëren van wat een post moet bevatten;
Post 1; De Woordvoerder heet iedereen welkom, houdt een praatje en leest vervolgens een aantal namen op te noemen. De volgorde waarop dit gebeurd, is de volgorde van het posten. Bijvoorbeeld; "Evangeline Carter, Eden Terry..." Evangeline post als eerste, Eden als tweede.
Post 2 t/m post 7; De aspiranten posten, in volgorde, in welke kom zij hun bloed laten vallen en aan welke factie zijn de rest van hun leven trouw zullen blijven. Vervolgens gaan zij in het vak van je gekozen factie zitten.
Post 8; Er is ruimte voor de aanwezigen om de Ceremonie vanuit hun oogpunt te vertellen.
Post 9; De Woordvoerder sluit het topic af, waarna iedereen met zijn of haar factie meegaat.

Divergent Font
De inwijding wordt geregeld met je Factieleiders, en zij hebben hier dan ook een aanmeldtopic voor geopend. Zij zorgen ervoor dat ze een topic openen en de inwijding voor iedere aspirant geolied verloopt.
Mocht je nu in een factie terecht komen zonder Leider, dan stuur je me een pm. Als er meer dan een aanvraag voor een factie in mijn inbox terecht is gekomen, zal ik een godmode karakter aanmaken om deze leiderlozen door de initiatie heen te leiden.

Als er nog vragen zijn, kun je me gerust een bericht sturen,

Met vriendelijke groeten,
Evangeline.

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum