A new faction or the one I've always been? [Aptitude Test Eden]

Ga naar beneden

A new faction or the one I've always been? [Aptitude Test Eden]

Bericht van Nikita op ma 11 aug 2014 - 17:18

Met een serieuze blik zet ik alles klaar voor de persoonlijkheidsest die zometeen volgt. Ik voel mezelf net een Erudiet. Dat is logisch, want ooit, tot zo'n goed jaar geleden, wàs ik ook een Erudiet. Ik herinner me de dag dat ik mijn persoonlijkheidstest had nog heel goed. Ik was nerveus, al was dat later gezien misschien niet nodig. Of wel, want de uitslag was vreemd. Niet eenduidig: Ik kwam Dauntless uit, de factie waar ik nu deel van uitmaak, waar ik leider van ben, maar ook Eruditie. Ik wist dat ik niet voor Eruditie kon kiezen, waar iedereen direct te weten zou komen wat ik was. Dauntless, het was nog steeds gevaarlijk, heel erg, maar minder. Mensen in Dauntless zijn niet slim, ze denken dat ze het zijn, maar ik ben wellicht slimmer dan alle Dauntless bij elkaar.
Mijn eerste simulatie had een vreemde uitslag, maar ik heb de machine daarna zogezegd "onderzocht" en heb er een fout in gevonden - één die ik er overigens zelf in had gestoken, om er één te vinden zodat ze me niet zouden vermoorden. Het werkte en sindsdien hadden mijn simulaties geen afwijkingen meer, omdat ik er rekening mee hield.
Vlug zet ik nog eens alles op orde, zodat, als de aspirant in wording aankomt, alles piekfijn in orde is. Ik weet dat het een Dauntless gaat zijn, dus ik maak me niet teveel zorgen over irritante vragen die de Erudite en de Candor soms hebben over weet-ik-veel-wat. En dan komt ze binnen. Ik glimlach naar haar. Het is Eden, de zus van onze aspirantentrainer, Finn.
"Dag Eden," zeg ik. "Zet je hier maar neer," zeg ik, wijzend naar de stoel in het midden van de kamer.

_______________

Once you want something, everything changes
avatar
Nikita
Leider Dauntless

Aantal berichten : 128

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Erudite
Gekozen factie: Dauntless
Partner: There's no way love can take a place in my heart. Not with you in my life.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum