Ophelia Mae Reyes

Ga naar beneden

Ophelia Mae Reyes

Bericht van Ophelia op vr 1 aug 2014 - 17:03

[A] lgemeen
Voornamen: Ophelia Mae
Achternaam: Reyes
Roepnaam: Ophelia

Leeftijd: 17
Verjaardag: 2 November
Factie van herkomst: Amity
Gekozen factie: Factieloos

Partner: Geen
Naam ouders: Catherina Eve Reyes, Abraham Connor Reyes
Broers/zussen: Sophie Grace Reyes (9)

[V] erleden:
Ophelia groeide op in Amity, een factie die haar als een mantel paste. Al voordat ze fatsoenlijk kon praten, waren haar ouders vreselijk trots op haar omwille het feit dat ze zich zo vriendelijk tegen iedereen gedroeg en zelden boos of agressief was, een eigenschap die veel kleine kinderen nu eenmaal wel bezitten. Als een echte Amity, leerde ze prachtige kunst te maken, ontwikkelde een schitterende zangstem en bespeelde ze op haar zesde de toetsen van een piano als haar tweede natuur. Ze deed het goed op school en maakte snel en gemakkelijk vrienden. Ophelia was vaak buiten, of het nu was om te sporten of omdat ze gek werd van het gevoel vier muren om zich heen te hebben en zich een met haar omgeving wilde voelen.
Er ontstonden echter barsten in haar perfecte leventje wanneer ze op haar vijftiende een relatie kreeg. Op het eerste gezicht leek alles gesmeerd te verlopen en was Ophelia erg gelukkig met haar vriendje. Zoals dat gaat bij jonge liefde, verwaterde hun contact uiteindelijk tot er niet veel meer van over was, en kwam hun relatie tot een einde. Enkele maanden was er niets aan de hand, op wat liefdesverdriet na, tot zij hem tegenkwam in een verder lege gang van Amity. Nog voordat ze hem kon begroeten probeerde hij haar te zoenen, wat haar niet aanstond. Beleefd probeerde ze hem dat duidelijk te maken, maar hij was sterk en had haar zo zijn kamer ingetrokken. Ze schreeuwde en huilde en probeerde hem van zich af te krijgen. Zijn woorden staan nog steeds diep op haar trommelvlies gebrand; "Tegenstribbelende meisjes komen nooit van mij af." Het bleef niet bij deze ene keer. Er bleven maar nachten komen waarin hij haar misbruikte en bedreigde met alles dat ze liefhad.
Op een nacht besloot hij haar op te sluiten in zijn badkamer, het was net de dag na haar Persoonlijkheidstest, waar ze, tot haar grote schrik, beide Amity voor hadden gescoord. Die avond, toen hij precies hetzelfde met haar deed als altijd, wist ze hem bruut van zich af te duwen, waarna hij met zijn hoofd hard de badrand raakte. Hierna volgde voor hem een coma, achtereenvolgend met een eeuwige slaap. Hoewel de Kiesceremonie nog plaats moest vinden, wist iedereen dat ze Amity zou kiezen, en werd daarom in een rechtszaak van deze factie en de Kiesceremonie verbannen.
Nu leeft Ophelia al meer dan een jaar onder de Factielozen, iets waar ze heel erg aan moest wennen. Hoewel ze zich opgelucht voelt, blijft hij haar nog steeds elke nacht in haar nachtmerries achtervolgen.

[E] igenschappen
Vriendelijk
Wantrouwend
Slim
Schuw
Sterk
Bindingsangst

_______________
avatar
Ophelia

Aantal berichten : 12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ophelia Mae Reyes

Bericht van Evangeline op za 2 aug 2014 - 14:56

Veel plezier in de RPG!

_______________
avatar
Evangeline
Admin

Aantal berichten : 313

Paspoort
Oorspronkelijke factie: Amity
Gekozen factie: X
Partner: Love is like a butterfly; it goes where it pleases, and it pleases where it goes

Profiel bekijken http://divergentrpg.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum